torsdag 7 januari 2010

2010 har börjat....

...och det känns som om det här blir ett riktigt bra år. Positiv energi far genom rummen och många planer inför framtiden smids framför rörspisen om kvällarna. Sen nyårsafton har vi inte varit hemifrån mer än nödvändigt eftersom barnen varit förkylda. Så vi har skrotat runt i pyjamas mest hela dagen, barnen har sett på Bolibompa nästan hela tiden (rakt emot våra vanliga principer) och matlagning har vi bara hunnit med en gång om dagen. Svårt att få in två lagade mål när frukost intas vid halv-elva-snåret och läggdags infaller vid sju på kvällen för de små!

Jag känner att det här blir året då linjerna dras för hur vår tillvaro ska se ut mer permanent. Kanske delar av året utomlands och mer tid att utveckla yoga-verksamheten. Från det att barnen föddes fram till nu har mer eller mindre kännts lite som ett undantagstillstånd där de vuxnas visioner och drömmar legat på is till förmån för enkelt men också mycket lyxigt hemma-familje-mys. Men jag tror att det är nya tider på gång nu... Me like!

1 kommentar:

  1. Jamen visst är det nya tider på gång! Det känns överallt. Härligt med all den tillförsikt som ditt inlägg skimrar av!

    SvaraRadera